Osmancık Belediyespor’un kupa kazanan altyapı futbolcuları ile atletizmde kupa kazanan sporcu ve antrenörleri Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş tarafından ödüllendirildi.

Osmancık’ı temsilen U11, U12 ve U13 liginde Play-Off müsabakalarına katılan Osmancık Belediyespor maçların tamamlanması ile 3 kupa alarak başarılı bir sezon geçirdi.

Osmancık Belediyespor, Çorum’da yapılan Play Off müsabakaları sonunda U11-U12 ve U13 takımları üç kupa alarak büyük bir başarıya imza attılar.

Müsabakalar sonunda Osmancık Belediyespor U11 takımı Çorum ikincisi olurken, U12 ve U13 takımları ise Çorum dördüncüsü oldu.

HAN YAPI’YA TEŞEKKÜR

Aldıkları kupalar ile teşekkür ziyareti yapan yönetici ve futbolcular ilk olarak alt yapı sponsoru HAN YAPI’yı ziyaret etti.

Ziyarette Genel Kaptan Ertan Derindere, Amatör Lig Teknik Direktörü Uğur Otuzbir, Alt Yapı Sorumlusu Lütfullah Demir ve futbolcular hazır bulundu.

Genel Kaptan Ertan Derindere, Alt Yapı Sorumlusu Lütfullah Demir’in girişimleri ve alt yapı sponsoru olan HAN YAPI sahiplerinden Harun Gülümser’in destekleri ile Osmancık Belediyespor’un geleceği adına iyi sporcuların yetiştiğini belirtti.

Takımların almazsa olmazı alt yapının önemine dikkat çeken Derindere, aldıkları kupalardan dolayı yönetici ve oyunculara teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

HAN YAPI sahiplerinden Harun Gülümser ise, sponsor oldukları Belediyespor’un kazandıkları kupalar ve elde ettikleri başarılar için yönetim ve oyunculara teşekkür etti.

Bu güne kadar verdikleri desteklerin ilerleyen zamanlarda da devam edeceğini belirten Gülümser, “inşallah şuan küçük yaşta olmalarına rağmen çok büyük bir özveri ile mücadele eden bu kardeşlerimiz ilerde çok büyük birer futbolcu ve en önemlisi iyi birer insan olacaklardır. Kendilerine spor hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra Kulüp Başkanı ve Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’ı ziyaret eden yönetim ve oyuncular, elde ettikleri kupaları Başkan Karataş’a hediye ettiler.

Genel Kaptan Ertan Derindere, Belediye Başkanı Hamza Karataş’ın göreve geldiği 3.5 yıllık süre içerisinde her zaman yanlarında olduğunu ve spora büyük önem verdiğini belirterek, kendisine bu katkı ve desteklerinden dolayı tüm kulüp ,antrenör ve sporcuları adına teşekkür etti.

Alt Yapı Sorumlusu Lütfullah Demir ise yaptığı açıklamada, küçük yaşlarda olan oyuncularının sporun yanında iyi birer insan olabilmeleri adına büyük bir çaba gösterdiklerini, sadece spor ile değil saygılı olma, çevre duyarlılığı ve ahlaklı birer birey ve sporcu olarak yetiştirdiklerini belirtti.

Belediye Başkanı Hamza Karataş ise Belediye olarak ilçenin her türlü sorunuyla yakından ilgilendiklerini sportif çalışmalarında bu anlamda önemli olduğunu belirterek, sporcuları elde ettikleri bu başarılarından dolayı kutladı.

Osmancık’ın gelişimi ve tanıtımında sporun büyük önemi olduğunu belirten Karataş, kazanılan bu kupaların son derece anlamlı olduğunu söyledi.

Karataş, 3.5 yıldır birlikte çalıştığı Ertan Derindere’nin kulüple ilgili hiç bir sorun çıkarmadan fedakarlıkla çalıştığını ve bu başarıda emeği ve katkısının çok büyük olduğunu belirterek kendisine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Atletizm takımı da üçüncülük kupası getirdi

Osmancık Belediyespor bünyesine katılan Atletizm sporcuları da Türkiye şampiyonasında üçüncü olarak aldıkları kupayı Başkan Karataş’a hediye ettiler.

Antrenör Zehra Ekmekçi yönetiminde Başkan Karataş’ı makamında ziyaret eden sporcular Karataş’ı bilgilendirdiler.

Antrenör Ekmekçi takımın çalışmaları ile ilgili bilgiler verirken, ilerleyen zamanlarda yapılacak olan şampiyonalara daha iyi hazırlanarak daha çok başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.

Başkan Karataş başarılı olan futbol ve atletizm branşındaki oyuncuları çeşitli hediyeler ile ödüllendirdi.