Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Laçin ilçesini köy köy gezerek destek istedi.

Laçin'e bağlı köyleri tek tek gezen Kaya, 24 Haziran seçimi için destek istedi.

Köy ziyaretlerinde vatandaşlara sohbet eden Kaya, talepleri de şimdiden not aldı.

ERDOĞAN İÇİN YAŞLILARDAN VE ÇOCUKLARDAN DUA İSTEDİ

Kaya, ziyarette bulunduğu köylerde yaşlılara ve çocuklara özel ilgi gösterdi. Yaşlılara her hangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Kaya, çocuklara da okullarının durumunu sordu.

Kaya, yaşlı ve çocuklardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua istedi.

“ÇÖZÜLMEDİK SORUN BIRAKMAYACAĞIZ”

Vatandaşların taleplerini not alan Kaya, milletvekili olduktan sonra da tekrar ziyaretlerde bulunarak vatandaşların taleplerini yerine getireceklerini belirtti.

Laçin’in Narlı Köyü’nde kendisini karşılayan vatandaşlarla yönelik bir konuşma yapan Kaya, “Laçin’i karış karış tanıyoruz. Çok geldik, inşallah seçilirsek seçimden sonra da gelmeye devam edeceğiz. Köylerimizin, Laçin’in, Dodurga’nın, Osmancık’ın ve tüm ilçelerimizin çözülmedik sorununu bırakmayacağız. İnşallah biz bu bölgenin eli, ayağı, kolu olacağız. Millete efendi olmaya değil, milletin hizmetkarı olmaya geliyoruz” diye konuştu.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN BENİ ARAYIN”

Vatandaşların her talebi ile yakından ilgileneceğinin sözünü veren Kaya, “Benim telefonum hemen hemen herkeste var. Olmayanlara da verebiliriz. Gece gündüz demeden hastası olan, sıkıntısı olan, derdi olan bizi arayabilir. Gecenin hiçbir saati fark etmez. Nasip olursa sizlerin hizmetçisiyiz. Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi biz efendi olmaya değil sizlere hizmetkar olmaya geliyoruz. Bunu da bilerek aday olduk” dedi.

Kaya, Laçin’deki Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının Bakım Evini ziyaret ettikten sonra partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla birlikte oruç açtı.