Çorum'un Sungurlu Belediye Başkanı Muhsin Dere, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla başkanlık koltuğunu temsili olarak Mustafa Kemal İlkokulu öğrencilerinden Mina Reyhan Koca’ya devretti. 

TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Başkan Muhsin Dere, çocuklar ve öğrencilerle makamında bir araya geldi.

Çocuklarla yakından ilgilenen ve onlarla sohbet ederek sorularını yanıtlayan Dere, çocukların Sungurlu’da yapılmasını istedikleri projeler ile ilgili birim müdürlerine talimatları verdi. Dere, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde bugün Belediyemizde misafir bizler, ev sahibi geleceğin teminatı çocuklarımızdı. Belediye Başkanı Koltuğunu, Mustafa Kemal İlkokulu öğrencilerinden Mina Reyhan Koca evladımıza devrettik. Mina Reyhan Başkanlığında, Bilge, Zeynep Sare ve Berkay evlatlarımız yönetiminde; çocuklarımızın Sungurlu'muzda yapılmasını istedikleri projeler üzerine konuşup ilgili Birim Müdürlerine talimatları ilettik.

Okul müdürleri değişti: İşte yeni müdürler ve görev yerleri Okul müdürleri değişti: İşte yeni müdürler ve görev yerleri

Bu güzel buluşmada emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederken, kıymetli yavrularımız Mina Reyhan Koca, Bilge Açmaz, Zeynep Sare Biber ve Berkay Çağlan nezdinde tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramlarını tebrik ediyorum. Yüce Allah, tüm yavrularımıza hayırlı bir ömür; güzel bir gelecek nasip etsin inşallah.” ifadelerini paylaştı.