Millet İttifakı adayları Mehmet Tahtasız, Bekir Özsaçmacı ve Burçin Solmaz Polat, Çorum'un Mecitözü ilçesinde geniş kapsamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretleri sırasında Mecitözü Belediye Başkanı Veli Aylar da Millet İttifakı adaylarına eşlik etti. Esnaf, alışveriş pazarı, sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerini ziyaret eden adaylar, yoğun ilgiyle karşılandı.

Milletvekili adayları, esnaf ve vatandaşlarla yaptıkları sohbetlerde Çorum'un hak ettiği hizmetleri alması gerektiğinin altını çizdi ve toplumun tüm kesimlerinin yüzünü güldürecek tedbirlerin hayata geçirileceğini anlattı. Ayrıca, Millet ittifakı heyeti, sanayi esnafını da ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

14 Mayıs 2023'te yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesinde Millet İttifakı adayları, kurum ve kuruluşları, esnafı ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü. Adaylar, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı milletvekili adayları için destek istedi.

Millet İttifakı adaylarına CHP İl Başkanı Ümit Er, Belediye Başkanı Veli Aylar, DEVA Partisi İl Başkanı İsmail Hüsamettin Öztürk, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Orhan Odabaş, CHP Mecitözü İlçe Başkanı Ahmet Bilgin, İYİ Parti İlçe Başkanı Hüseyin Koca, DEVA Partisi Merkez İlçe Başkanı Necati Burak Peker, İl Genel Meclis Üyesi Özcan Çetin, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Gazi Uysal, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Kamile Anar, CHP önceki dönem il başkanlarından Hasan Eray Tüfekçi, Gürsel Yıldırım, CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Deva Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’nin İl-İlçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile bazı partililer de eşlik etti.

Çorum'da gerçekleştirilen bu ziyaretler, Millet İttifakı'nın halka daha yakın ve erişilebilir olduğunu gösteriyor. Adayların sorunları yerinde dinlemesi ve vatandaşların ihtiyaçlarına uygun çözümler sunması, halkın desteğini kazanmak için önemli bir adım olacaktır.

Çorum'un bu ilçesine kenevir ekildi Çorum'un bu ilçesine kenevir ekildi

Haber Merkezi