Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre, Çorum ve çevresi için sağanak yağış uyarısı yapıldı.

Çorum İçin Sağanak Yağış Uyarısı: 29 Mart Çorum Hava Durumu Raporu

Çorum'da elektrikler ne zaman gelecek? 27 Nisan Çorum elektrik kesintisi Çorum'da elektrikler ne zaman gelecek? 27 Nisan Çorum elektrik kesintisi

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), Çorum'da yaşayan vatandaşları ve çevre illeri sağanak yağış konusunda dikkatli olmaları konusunda uyardı. 29 Mart Cuma günü beklenen Çorum hava durumu, bölgeyi etkisi altına alacak.

Sağanak Yağışa Dikkat!

MGM'nin yayımladığı rapora göre, Çorum ve çevresinde sağanak yağışların etkili olacağı belirtildi. Sabah saatlerinden itibaren başlayacak olan sağanak yağışlar, akşam saatlerine kadar aralıklarla devam edecek

Beklenen Hava Koşulları ve Uyarılar

Sağanak Yağış: 29 Mart Cuma günü Çorum'da sabah saatlerinden itibaren sağanak ve yağmurlu bir havanın hakim olması bekleniyor.

Olumsuz Hava Koşulları: Sağanak yağışların yol açabileceği sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekiyor.

MGM'den Yapılan Açıklama

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, beklenen sağanak yağışların olası etkilerine karşı vatandaşları uyarıyor. Güvenli ve tedbirli bir şekilde bu hava koşullarına hazırlıklı olunması önem taşıyor.

Çorum'da bugün için beklenen en yüksek hava sıcaklığı 18 derece, en düşük hava sıcaklığı ise 10 derece olarak tahmin edildi. Rüzgarın 7 km hızla batıdan esmesi bekleniyor.