Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çorum'a sarı kodlu uyarı vererek fırtına ve gök gürültülü sağanak yağışların etkili olmasının beklendiğini duyurdu. 

Çorum'da 18 Nisan Perşembe günü rüzgar ve fırtına etkisini gösterecek. Kuvvetli beklenen sağanak yağış öncesi tarih ve saat verilerek uyarılar yapıldı. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden gelen uyarılara göre yurdun dört bir yanına kuvvetli yağışlar bekleniyor. Nisan ayının gelmesiyle birlikte sıcaklıklar mevsim normallerinin üzerinde seyrediyordu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada sıcaklıkların perşembe gününden itibaren düşeceği belirtildi. 

Çorum'da büyük coşku! 1 Mayıs böyle kutlandı Çorum'da büyük coşku! 1 Mayıs böyle kutlandı

ÇORUM HAVA DURUMU İÇİN UYARI!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Çorum'da Perşembe günü şiddetli rüzgar ve fırtına, Cuma ve Cumartesi günleri ise gök gürültülü sağanak yağışların etkili olmasının beklendiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, Çorum ve ilçelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişlerinin yaşanacağının tahmin edildi. kaydedilen açıklamada, 25-28 derece aralığında seyreden sıcaklıkların, perşembe gününden itibaren 16-18 derece aralığına, bahar değerlerine gerileyeceğinin öngörüldüğü bildirildi.