Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başlayan kutulamalarda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Anıt’a çelenk sunularak, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 

23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamaları İlçe Stadı’nda öğrencilerin hazırlamış oldukları muhteşem gösteriler ile devam etti. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Milli Eğitim müdürü Uğur Uluçay tarafından gerçekleştirildi. 

’23 Nisan’ adlı şiir, ‘Çocukların Dileği’ adlı şiir, ‘23 Nisan’ adlı şiir, ‘7 bölge 7 oyun’ adlı gösteri, ‘Tüm yolların sonunda dans’ adlı gösteri, ‘Atabarı’ adlı gösteri, Jimnastik gösterisinin yer aldığı kutlamalarda son olarak ödül töreni gerçekleştirildi. Öğretmenleri eşliğinde öğrencilerin hazırlamış oldukları 23 Nisan Çocuk Bayramı gösterileri törene katılanlar tarafından büyük alkış aldı. 

Kargı Tarihi Yağlı Güreşlere hazırlanıyor Kargı Tarihi Yağlı Güreşlere hazırlanıyor

Törene Kargı Kaymakamı Taha Soydaş, Kargı Belediye Başkanı Hamit Dereli, Cumhuriyet Savcısı Yunus Çiçek, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Bülbül, CHP İlçe Başkanı Kemal Dümenci, MHP İlçe Başkanı Raşit Erdoğan, İYİ Parti İlçe Başkanı Numan Moral, Saadet Partisi İlçe Başkanı Yakup Gökçe, il genel meclis üyeleri Mustafa Akpınar, Ahmet Çiftlik, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri, gaziler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.