Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Fatih Temür, Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın'ın yalnız olmadığını söyledi. 

İzmir'de oynanan Altay maçı esnasında müsabakayı anlatan Erdoğan Arıkan'ın yanlı tutumlarının kabul edilemez olduğuna işaret eden Temür, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi;

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Sayın Erdoğan Arıkan Altay- Ahlatcı Çorum FK maçı sunuculuğunu TRT Spor ekranlarından yaparken, "Bir tane kötü yorumumu yazın özür dileyeceğim" demişsin. Ben sadece birtanesini yazayım  Ferhat Yazgan yerde yatarken, "Bunlar zaman geçirmeye yönelik hareketler, şimdi bakın az sonra hiçbir şey yokmuş gibi ayağa kalkıp koşacak" diye dalga geçtin. Bu sadece bir tanesi. Seni çok severdim, duruşunu da beğenirdim. Ancak şehrimizin tek profesyonel takımı hakkında yaptığın bu yanlıştan dolayı şiddetle kınıyorum ve özür dilemeni bekliyorum. Ayrıca Oğuzhan Yalçın başkana da atıfta bulunmuşsun. Ondan da ayrıca bir özür dilemeni bekliyorum. @oguzhan_yalcinnn yalnız değildir. @corumfk yalnız değildir."