İSTANBUL (AA) - HDI Sigorta, Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MUSEM) işbirliğiyle satış yöneticilerine özel "HDI Kampüs" eğitim programını hazırladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, HDI Sigorta, çalışanlarının gelişimine yönelik yatırımlar yaparken sektörünün gelişimine katkı sunmaya da devam ediyor.

Anadolu Isuzu Berlin'de elektrikli otobüslerini sergiledi Anadolu Isuzu Berlin'de elektrikli otobüslerini sergiledi

Programda, bilgi birikimini zenginleştiren ve teorik bilgiyi sektör uygulamalarıyla buluşturan kapsamlı başlıklar yer alıyor. 19 Nisan'da başlayan program kapsamında Marmara Üniversitesi’nin uzman eğitmenleri tarafından sigortacılık, finans, satış, pazarlama ve müşteri deneyimi konuları özelinde verilecek akademik eğitimlerin beraberinde, şirketin üst yönetim ekibi tarafından sektör uygulama ve stratejilerine yönelik dersler de verilecek.

Eğitimlerin sonunda katılımcılar, katılım ve bitirme sertifikası almaya hak kazanacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen HDI Sigorta Genel Müdürü Firuzan İşcan, sürekli bir yenilik ve değişim içerisinde olduklarını belirterek, "Değişim sürecini, lehimize çevirerek gelişimi de sürekli kılmak çok önemli. Bu farkındalık ile HDI Sigorta olarak organizasyonumuzdaki her bireyi yarına hazırlamayı görev ediniyor ve uygun ortamı sağlayabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. HDI Kampüs programımızla satış yöneticilerimiz, alanında uzman isimler ile bir araya gelerek mevcut bilgi birikimi ve tecrübelerini teorik bilgiler ile harmanlama imkanı bulacak." ifadelerini kullandı.

HDI Sigorta Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Halil Bay ise programın içeriğini büyük bir özenle işlediklerini aktararak, "Sektör tecrübe ve pratiklerini, teorik bilgi ile desteklemenin faydası ilk günden görülecek. Kişisel gelişimimiz için bir adım atıyor olmanın beraberinde biraz üniversite havası solumanın da hepimize iyi geleceğine eminim. Öğrenim dönemi sonunda ise katılımı ve başarıları özel bir sertifika ile taçlandıracağız. Büyük bir heyecan ve motivasyon ile başladığımız ilk dönemimizin herkes için hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.