Osmancık Koyunbaba Mahallesi Muhtar Adayı Yaşar Tezer, muhtarlık yarışını küçük bir oy farkıyla kaybetti. "Hayırlısı böyleymiş" diyen Tezer, tüm seçmenlere teşekkür etti.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde, Osmancık’ın merkez mahallelerinden Koyunbaba’da muhtarlık yarışına mevcut muhtar Yaşar Tezer de katıldı. 2004-2019 yılları arasında muhtarlık yaptığı Koyunbaba Mahallesi’nden yeniden aday olan Tezer, rakipleri ile yarıştığı seçimleri az farkla kaybetti.

15 yıldır Koyunbaba Mahallesi muhtarlığı görevini yürüten Yaşar Tezer seçimi kaybetmesine rağmen, kendisine oy veren, vermeyen herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Mahallesinde seçimi kazanmak için yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini anlatan Yaşar Tezer, “15 yıldır muhtarlık görevini yürüttüğüm mahallemden yeniden muhtar adayı oldum. Hayırlısı, mahallemin takdiri böyleymiş muhtarlık seçimini kaybettim. 3 dönemdir beni muhtar seçen mahalle sakinlerime, oy veren, vermeyen herkese teşekkür ederim. Seçimi kazanan muhtarımıza da başarılar diliyorum. Kendisini tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.