Osmancık’ta sosyal ve kültürel faaliyetlerde öncülük yapan Osmancık Bisiklet Kulübü Başkanı Ramazan Çalışkan yeni bir girişimde bulunarak bu kez farklı bir kampanya başlattı.
Köy okullarına bir kütüphane kurmak adına başlattığı “Evinizdeki fazla kitaplarınızı bizimle paylaşır mısınız?” sloganı ile çıktığı yolda her kesimden çağrısına cevap gelerek kitapların toplanmasına başlandı. 
Osmancık Bisiklet Kulübü Başkanı Ramazan Çalışkan, Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ile irtibata geçerek gazetenin köşe yazarı Eğitimci Yazar Salim Savcı’yı köyünde ziyarete gitti. 


Ziyarette Çalışkan ve Çetindere’nin yanı sıra turist misafiri de hazır bulundu. Osmancık Bisiklet Kulübü Başkanı Ramazan Çalışkan, Çampınar Köyü Prof. Dr. Bahri Savcı Kütüphanesinden sorumlu olan Salim Savcı’yı ziyaret ederek başlatmış olduğu kampanyadan bahsederek kitap talebinde bulundu. 
Savcı, öncelikle böyle bir kampanya başlattığı için Çalışkan'ı tebrik ettiğini, kütüphanedeki uygun kitap çeşitlerinden ve kendisine ait kitaplarından vererek bu kampanyada katkısının olmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.


Eğitime her zaman destek veren Eğitimci Yazar Salim Savcı bu tür etkinliklerde her zaman herkese kapılarının açık olduğunu bildirdi.
Çalışkan, Salim Savcı’nın kitap kampanyasına yapmış olduğu katkıdan dolayı kendisine sonsuz teşekkür ettiğinin altını çizerek, bu tür etkinliklerin devamının olacağını herkesten katkı beklediklerini belirtti.