Osmancık Kredi ve Yurtlar Kurumu, Osmancık Yurt Müdürlüğünde kalan öğrencilere aşure ikram etti.

Osmancık´ta Muharrem ayı nedeniyle Kredi ve Yurtlar Kurumu Öğrenci yurdunda kalan öğrencilere aşure ikramında bulunulurken, etkinliğe; Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Müftüsü Eyyup Aydın, Osmancık Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Müdürü Şevket Anar, öğretmenler ve davetliler eşlik etti.

Muharrem ayının önemine binaen Yurt Müdürlüğü Konferans ve Toplantı salonunda düzenlenen Aşure Günü programında Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ve Osmancık Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Müdürü Şevket Anar günün anlam ve önemine ilişkin öğrenciler ile sohbet etti.

İlçe Müftüsü Eyyup Aydın´ın günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmasının ve duanın ardından yapılan Aşure ikramı Kaymakam Alkan ve Başkan Karataş tarafından öğrencilere dağıtıldı.

KARATAŞ ÖĞRENCİLER İLE SOHBET ETTİ

Osmancık Kredi ve Yurtlar Kurumu’nda kalan öğrenciler ile yakından ilgilenen Başkan Karataş; 2018-2019 eğitim öğretim yıllarının başarılı geçmesini dileyerek öğrencilerden kısa kısa bilgiler aldı.

Türkiye’nin dört bir yanından ilçeye okumak için gelen gençlere Osmancık’ın tarihi ve kültürel zenginliklerinden bahseden Karataş, bizzat gezip yerinde görmelerini tavsiye etti.

Eğitime her zaman desteklerinin tam olduğunu vurgulayan Başkan Karataş; "belediye olarak siz öğrencilerimizin her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz" dedi.

Osmancık Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Müdürü Şevket Anar; kendilerini yalnız bırakmayarak etkinliğe katılan Kaymakam Alkan, Başkan Karataş ve Müftü Aydın’a teşekkür etti.

Anar, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da geleneği sürdürdüklerini ve de sürdürmeye de devam edeceğini belirterek, emeği geçen tüm herkese teşekkür etti.