Amatör Küme’de şampiyonluk hedefi ile sezona hazırlanan Osmancık Belediyespor uzun süredir kırmızı beyazlı formayı giyen takım kaptanı Turgay Doğan, Onur Özçiftçi, Emre Biçer, Oğuzhan Cengiz Kaya, Gineli Amara Keita ve İranlı oyuncu Sejjad Kavoosi ile resmi imzayı attı. Genel Kaptan Gökhan Kent hedefleri doğrultusunda çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

1. Amatör Küme’de şampiyonluk hedefi ile sezona hazırlanan Osmancık Belediyespor’da transferler sürüyor. Kırmızı Beyazlı takım tecrübeli kaptanı Turgay Doğan, Onur Özçiftçi, Emre Biçer, Oğuzhan Cengiz Kaya, Gineli Amara Keita ve İranlı oyuncu Sejjad Kavoosi ile anlaştı.

Uzun süredir Osmancık’ta hizmet veren ve takım kaptanlığını yapan Turgay Doğan ile yapılan uzun görüşmeler sonunda anlaşmaya varıldı. Kaptan Turgay, Osmancık Belediyespor çatısı altında bu yılda forma giyecek olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve bu yıl belirlenen hedefe ulaşmak için yeni oluşturulan kadro ile ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyledi ve kendisine güvenen başka kulüp başkanı ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Çorum Amatör futbolundan yetişen ve Ulukavakspor, Osmancıkspor ve son olarak da Burhaniyespor ile BAL’da mücadele eden Onur Özçiftçi Osmancık’a yeniden dönmekten memnuniyetini dile getirdi ve bu yıl oluşturulan kadro ile Osmancık Belediyespor’u hedefe ulaştıracaklarına inandığını söyledi. Özçiftci kendisine güvenen başkan ve yönetim kurulu ile teknik heyete teşekkür etti.

Osmancık Belediyespor’un kadrosuna kattığı diğer isim ise savunmada görev yapıyor. Sağ bek ve stoper olarak ta forma giyen Emre Biçer Çorum Gençlerbirliği takımında yetişti ve değişik takımlarda forma giydikten sonra geçtiğimiz sezon Burhaniyespor ile şampiyon olarak BAL’a yükselmeyi başarmıştı. Emre Biçer de hedefli bir takıma geldiği için mutlu olduğunu belirterek hedefe ulaşmak için ellerinden gelen mücadeleyi vereceklerini söyledi.

Başkan Kadir Eskiadam ve Genel Kaptan Gökhan Kent’in katıldığı imza töreni ile yeniden kırmızı beyazlı takımla anlaşan Oğuzhan Cengiz Kaya daha önce Osmancıkspor forması ile şampiyonluk sevinci yaşadığı ilçeye geçtiğimiz sezon devre arasında dönerek Osmancık Belediyespor adına mücadele etmişti. Kaya yeniden takımı ile anlaştığı için mutlu olduğunu belirterek hedeflerinin bu sezon mutlu sona ulaşmak olduğunu söyledi.

Osmancık Belediyespor Gineli Amara Keita’yı kadrosuna kattı. 20 yaşındaki genç futbolcu Olimpik Lyon alt yapısında yetiştikten sonra Gine’de FC Santoba kulübünde profesyonel oldu. Geçen sezon Samsunspor ile PTT 1. ligde beş yıllık sözleşme imzaladı ancak 2. lige düşüpde yabancı oynatamadığı için serbest kaldı. Genç futbolcunun geçen sezon Trabzonspor A takımı ile de yedi ay idmanlara çıktığı belirtildi.

Teknik Heyetinde çok beğendiği Amara Keita sol kanatta önde ve arkada oynayabiliyor. İzleyenlerin hayran kaldığı genç futbolcu Osmancık Belediyespor’u hedefe ulaştırmak için takım arkadaşları ile birlikte ellerinden gelen mücadaleyi vereceklerini söyledi,

Kulüp Başkanı Kadir Eskiadam ise böylesine yetenekli bir oyuncuyu Osmancık Belediyespor’a kazandırdıkları için son derece mutlu olduklarını söyledi. Eskiadam belirledikleri hedefe ulaşmak için çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti.

Osmancık Belediyespor’un bir diğer yabancı transferi ise İranlı Sejjad Kavoosi oldu. Forvet oynayan ve gerek güçlü fiziği gerekse etkili sol ayağı ile dikkat çeken İranlı Sejjad Kavoosi’nin imza törenine menajeri ile Osmancık Belediyespor Başkanı Kadir Eskiadam ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.