Yayla Haber Gazetesi Sahibi ve Osmancık Haber Genel Yayın Yönetmeni, Küresel Gazeteciler Konseyi Çorum İl Temsilcisi Hacı Odabaş, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin 36. kuruluş yıldönümü münasebeti ile düzenlenen resepsiyonuna katıldı. 

Ankara'da Sheraton Hotel'de Büyükelçi Kemal Köprülü'nün ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyona Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Adnan Özbal, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hasan Küçükakyüz, yerli ve yabancı misyon şefleri, akademisyenler, bürokratlar, basın mensupları ve davetliler katıldı.
Yayla Haber Gazetesi Sahibi ve Osmancık Haber Genel Yayın Yönetmeni, Küresel Gazeteciler Konseyi Çorum İl Temsilcisi Hacı Odabaş ile Küresel Gazeteciler Konseyi Tokat İl Temsilcisi Kemal Özdilek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin 36 kuruluş resepsiyonunda Büyükelçi Kemal Köprülü ile görüştü. Büyükelçi Köprülü, Çorum ve Tokat'a sevgi ve selamlarını iletti. 
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Ankara Büyükelçisi Kemal Köprülü, resepsiyonda yaptığı konuşmasında Türkiye'nin sarsılmaz desteğinin KKTC'nin en büyük güç kaynağı olacağını vurgulayarak, "Uluslarası toplumun adadaki gerçekleri görmesi ve Kıbrıs Türk halkı üzerinde uygulanan haksız izolasyonu kaldırmasının zamanı çoktan gelmiş ve geçmiştir." dedi.