Kanıtemiz Pirinç Fabrikası sahibi Erkan Kanıtemiz ve Erdal Kanıtemiz, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’ye makamında iade-i ziyarette bulundu.

Vali Mustafa Çiftçi, Osmancık ilçesinde bulunan Kanıtemiz Çeltik Fabrikası’nı ziyaret ederek, firma yetkilileri Erkan Kanıtemiz ve Erdal Kanıtemiz’den fabrika ve pirinç üretimi hakkında bilgiler almıştı.

İşadamları Erkan Kanıtemiz ve Erdal Kanıtemiz ise, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’yi makamında iade-i ziyarette bulunarak bir süre sohbet ettiler.

Vali Çiftçi, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "işadamlarımız milli ekonomimizin bel kemiğidir. Bu nedenle tüm iş adamlarımıza sahip çıkmak boynumuzun borcudur" ifadelerine yer verdi.

Vali Mustafa Çiftçi, Osmancık’ın İstanbul yolu D-100 karayolu üzerinde bulunan tarihi bir ilçe olduğunu belirterek, aynı zamanda pirinç üretimiyle de meşhur bir ilçe olduğunun altını çizdi.

Kapıların her zaman işadamlarına, ekonomiye katkısı olan kişilere ve vatandaşlara açık olduğunu belirten Vali Çiftçi, halkın yanında olduklarının bilinmesini istedi.