Uzun yıllar Osmancık’ta sektöründe hizmet veren Gök Ticaret, görkemli bir açılış düzenledi.

Osmancık Güney Mahallesi Çorum Caddesi No:80 (Orta Çeltik Fabrikası karşısı) adresinde bulunan Gök Ticaret’in açılışına Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, Belediye Meclis Üyeleri, Eski Osmancık Belediye Başkanı Av. Bekir Yazıcı, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşların başkanları, sanayici iş damları, banka müdürleri, çarşı esnafı ve çok sayıda davetli misafir katıldı.

Gök Ticaret açılışına Burhan Kül Hocanın duaları ile başlandı. Yapılan duanın ardından Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, yıllardır sektöründe hizmet veren ve çizgisinden şaşmadan firmayı bugünlere taşıyan işletme sahiplerini tebrik ederek bundan sonra ki süreçte de daha bereketli kazançlar diledi.

Açılış kurdelesi kesilmeden önce tekbir getirilerek şükür kurbanı kesildi. İşyerlerinin açılış kurdelesi Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, eski Osmancık Belediye Başkanı Av. Bekir Yazıcı, İşletme sahibi Osman Gök tarafından hep birlikte kesildi.

İşletme hakkında bilgi aldığımız Osman Gök şu ifadelere yer verdi:

“Uzun yıllardan bu yana sektörümüzde hizmet vermekteyiz. Gök Ticaret’te zahire, kimyevi gübre, kilo gübre, yem, civciv yemi, un, pirinç, her çeşit bakliyat, çeltik, kepek, buğday, arpa, çuval satışlarımız bulunmaktadır. Bunlara ilaven ise bünyemize bir yenisini eklediğimiz zirai ilaç çeşitleri ile değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz.

Yaklaşık 250 metrekare alanımızda 4 kişilik kadromuzla ilk günkü aşkla ve özveri ile çalışmalarımızı her geçen gün hızlandırarak Allah’ın izni ile gücümüzü artırıyoruz. Ayrıca araç filomuzu da artırarak daha müşterilerimize daha iyi ve en hızlı hizmeti verebilmenin çabası içerisinde bulunuyoruz. Esnaflık sürecinde çizgimizi bozmadan, yılların verdiği tecrübeye dayanarak, yeniliklere açık, kolaylaştırıcı, her zaman müşteri memnuniyetini esas alan ticari ahlakına yön veren bir işletme anlayışıyla bugünlere geldik.

Gök Ticaret bünyesinde, Toros Tarım, Güvenyem, Somun, Misun, Teksin ve Bitki Koruma Ürünleri bayilikleri bulunmaktadır.

Müşterilerimize daha rahat alışveriş imkanı sunabilmek adına kredi kartlarına taksit imkanlarımız da mevcuttur. Ziraat Başak Kart’a 6, Denizbank Üretici Kart’a 4, İşbank İmece Kart’a 3, Akbank Axess Kart’a 3, Yapı Kredi ve Vakıf Bank Word Kart’a 4 taksit yapılmaktadır.

Kredi kartlarına taksit imkanlarının yanı sıra özellikle çiftçilerimizi yakından ilgilendiren; Denizbank Üretici, İşbank İmece, Ziraat Başak kartlarını kullanabilmektedirler. Ayrıca İşbank İmece ve Denizbank Üretici Kart’larına 0 faiz ve 0 komisyon uygulanmaktadır.”

Kalabalık bir katılımla gerçekleşen açılışta misafirler ile tek tek ilgilenen Osman Gök, sonrasında konuklar için hazırlanmış alanda yemek ikramında bulundu.