Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör'e tanışma, kutlama ve nezaket ziyaretleri devam ediyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılan mahalli idareler genel seçimleri ile birlikte MHP'den Osmancık Belediye Başkanı seçilen, geçtiğimiz günlerde de mazbatasını alarak resmen göreve başlayan Ahmet Gelgör, bu hafta bir yandan teşekkür ziyaretlerini sürdürürken, diğer yandan da makamında yüzlerce misafiri ağırladı.

Konuklar, Gelgör'e yeni görevinde başarılar diledi.

Ak Parti'den seçilen Belediye Meclis Üyelerini makamında ağırlayan Gelgör, "İnşallah hep birlikte ilçemize en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağız" dedi.

Akbank Müdürü Cüneyit Özer ve banka personeli de Gelgör'ü ziyaret ederek başarı ve tebrik dileklerini iletti.

Hamamözü Belediye Başkanı Fatih Bayrakdar ve Hamamözü Termal Otel Sahibi İşadamı Bekir Cengiz, MHP Dodurga Belediye Başkan Adayı Dilaver Akbaş ve arkadaşları, işadamı Sakin Bilge, Denizbank Müdürü Ercan Altun da Gelgör'ü ziyaret ederler arasında yer aldı.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mahmut Özhan Arslan, İyi Parti İlçe Başkanı Mustafa Boyacı, Belediye Meclis Üyesi Kemal Yücel Kurşun ve ilçe yönetimi de Başkan Gelgör'ü ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Ak Parti'den aday adayı olan Cafer Karlı ve ekibi ile yine aday adayı olan Süleyman Şener de Gelgör'ü ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Alaattin Uğur ile de makamında bir süre sohbet eden Gelgör, daha sonra eczacılarla görüştü.

Gelgör'ü ziyaret eden bir gurup hoca ise Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.

Türk Eğitim Sen Osmancık Temsilciliği ve Üniversite Birimi de Gelgör'ü ziyaret ederek kutladı.

Başkan Gelgör, tüm ziyaretçileri ile yakından ilgilenerek her birine ayrı ayrı teşekkür etti.