Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Temsilciliği, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş'ı ziyaret etti.

Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Başkanı Kazım Sekili ve yönetim kurulu üyeleri; Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş'ı ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundular.

Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Başkanı Kazım Sekili, ziyaretin içeriği hakkında şu bilgileri verdi:

"Yeni yönetimin oluşmasından sonra ilçemizdeki kurumları ziyaret ederek ilçemiz ile ilgili görüş alış verişinde bulunuyoruz. Şimdi de Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Belediye başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyor ve kendisine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz."

Sekili, Osmancık ile ilgili yapılacak her türlü çalışmada başkana destek olacaklarını belirtti.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eğitim-Bir-Sen Osmancık İlçe Başkanı Kazım Sekili ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek başarılı çalışmalar temennisinde bulundu.

Osmancık Belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Karataş, eğitim konusunda da başarılı çalışmalar yaptıklarını söyledi. Bu zamana kadar kamu kurum kuruluşları ve sivil toplum kuruluşları ile de her zaman iş birliğini önemsediklerini dile getiren Karataş, bundan sonra da istişarelerin devam edeceğini belirtti.​​​​​​​