Ak Parti Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Osmancık Haber'i ziyaret ederek, Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere nezdinde tüm çalışanların gününü kutladı.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri iken görevinden istifa eden ve Ak Parti Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı olan Recep Cıplak, 31 Mart'ta yapılacak seçimler öncesi hazırlık çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Cıplak, beraberinde Ali Biter ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.

Ziyaret sırasında Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Şener ile Osmancık Gündem Gazetesi sahibi Mustafa Ulusoy da hazır bulundu.

Osmancık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere ile görüşen Recep Cıplak, seçim çalışmaları hakkında da bilgiler verdi.

Osmancık’ın siyaset gündemi üzerine konuların konuşulduğu ziyarette Cıplak “Osmancık için kim daha iyi hizmet edecekse, kim Osmancık’ı bir adım daha ileri götürecekse parti gözetmeksizin hayırlısı kim ise o aday kazanarak hizmete başlasın” ifadelerini kullandı.

Selma Çetindere ise Ak Parti Aday Adayı Recep Cıplak ve Ali Biter’e yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.