Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksek Okulu'nda 2018-2019 eğitim döneminin sonuna yaklaşılması nedeniyle "Bahar Etkinlikleri" düzenlendi.

Meslek Yüksek Okulda 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Etkinliği, öğrencilerin, akademik ve idari personelin katılımıyla büyük bir coşku ile kutlandı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Osmancık MYO Müdürü Doç. Dr. Kadir Erol, “Kısa bir süre sonra yeni mezunlarımızı vereceğiz. Bugün onlar için çok farklı bir anlam taşıyor. Yaşamınızın bir dönemi kapanıyor ve ondan aldığınız güçle yeni bir dönemin başlangıcını yapıyorsunuz. Bizler öğrencilerimizin, toplumun değerlerine ve kültürüne sahip çıkan uygar insanlar olarak yollarına devam etmelerini arzuluyoruz. Yolunuz aydınlık ve açık olsun” dedi.

Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksekokulundan bu yıl mezun olacak öğrenciler de, “Yaşamımızın en güzel günlerini aslında üniversite çatısı altında geçirdik. Artık vizesi, finali, mazereti olmayan bir hayata adım atmak üzereyiz. İçimizde hissettiğimiz ve her zaman yanımızda taşıdığımız vicdan, yolumuzu aydınlatacak. Başta ailelerimiz ve öğretim elemanları olmak üzere, eğitim hayatımızda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Bahar etkinliği sonunda öğrenciler halay çektiler. Öğrenciler arasında çuval, yumurta taşıma ve halat çekme yarışları yapıldı. Öğrencilerin yarıştığı, akademik ve idari personelimiz dahil olduğu halat çekme yarışması oldukça renkli görüntülere sahne oldu. Bahar şenlikleri kapsamında gerçekleştirilen spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilere madalyaları takdim edildi.