Sosyal medya alev alacak! Valilikten Çorum FK için hastag kampanyası Sosyal medya alev alacak! Valilikten Çorum FK için hastag kampanyası

Çorumlu badminton sporcusu Mehmet Can Töremiş, Hırvatistan’ın Dubrovnik şehrinde düzenlenen prestijli Croatia Valamar Junior Open 2024 badminton turnuvasında, çift erkekler kategorisinde Türkiye’ye gümüş madalya kazandırdı. 11-14 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen spor etkinliğinde Töremiş, partneri Buğra Aktaş ile birlikte turnuvada ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.

Croatia Valamar Junior Open, genç badminton oyuncularını bir araya getiren ve kıyasıya mücadelelere sahne olan bir turnuva. Osmancık Barış Boyar Badminton Akademi sporcusu Mehmet Can Töremiş ve Buğra Aktaş, turnuvada sergiledikleri üstün performans ile final maçına kadar yükselerek Çorum ve Türkiye’nin gururu oldular.

Mehmet Can Töremiş Kimdir?

Mehmet Can Töremiş, genç yaşına rağmen badminton sporunda ülkemizi uluslararası arenada temsil eden başarılı bir sporcu. Çorumlu olan Töremiş, sportif kariyerine yerel düzeyde başladı ve kısa sürede milli takıma kadar yükselme başarısı gösterdi.

Töremiş, uluslararası alanda elde ettiği bu başarı ile kariyerine bir yıldız daha ekledi. Genç sporcumuz, önümüzdeki dönemde daha büyük başarılar elde etmek için antrenmanlarına devam edeceğini ve Türkiye’yi daha fazla uluslararası turnuvada temsil etmeyi hedeflediğini belirtti.

Editör: Ebru Çalık