Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Fatih Temur, çölyaklı çocukları sevindirdi.

Ak Parti Sosyal Politikalar Başkanlığının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle düzenlediği İl Genel Meclisi Çocuk Oturumuna Çölyak Derneği Başkan Yardımcısı Hacer Kesici, Çorum Çölyak Derneği üyesi aileler ile çölyaklı çocuklar da katıldı. Oturumda ayrıca Albayrak İlkokulu’ndan öğrenciler, Kader- Kanserle Sağlıklı Yaşam Derneği Başkan Vekili Hülya Kazanasmaz ve dernek üyesi aileler ile çocuklar da yer aldı.

NEFES ve İŞKAD’dan anlamlı ziyaret NEFES ve İŞKAD’dan anlamlı ziyaret

İl Genel Meclisi Başkanı Muhammed Fatih Temur ile birlikte Ak Parti Sosyal Politikalar İl Başkanı Arife Betül Gülgün, İl Genel Meclisi Sekreteri Elif Öztürk, Yönetim Kurulu üyeleri Merve Kondakcı ve Uğur Beker çocuklara yakın ilgi göstererek meclis oturumunda yerlerini onlara teslim ettiler.

Programda çocuklar İl Genel Meclis Üyesi sıfatıyla aralarından Muharrem Yeşil’i başkan seçtiler. Çocuk oturumunda orijinal fikir ve öneriler dile getiren çocuklar 23 Nisan vurgusunu ve çocuk kararlarını meclise taşımış oldular.

Programda öğrencilerle tek tek ilgilenen İl Genel Meclisi Başkanı Temur katılımcılarla toplu olarak fotoğraf çektirdi. Ayrıca çölyaklı öğrenciler için özel hazırlanmış glutensiz menünün de yer aldığı çeşitli ikramlar ile çocuklar sevindirildi.

Editör: Haber Merkezi