Çorum polisinden şok baskın: Silahlar ve uyuşturucular yakalandı! Çorum polisinden şok baskın: Silahlar ve uyuşturucular yakalandı!

Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son 1 haftalık süre içerisinde, haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan 22 kişiyi yakaladı. Bu arada kayıp olarak aranan 4 kişi bulundu.

Çorum il merkezinde asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı birimlerce yürütülen görevler kapsamında; haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan ve kayıp olduklarına dair müracaatta bulunulan şahıslara yönelik çalışma yapıldı.

Araştırmalar ve çalışmalar neticesinde; 15 – 22 Nisan 2024 tarihleri arasında; haklarında çeşitli mahkemelerce yakalama kararı bulunan 1 kasten öldürme, 1 yağma, 1 dolandırıcılık ve 4 hırsızlık suçları olmak üzere toplamda 22 şahıs yakalandı. Ayrıca ilimizde haklarında kayıp olduklarına dair müracaatta bulunulan 3 kadın ve 2 erkek şahıstan, 3 kadın ve 1 erkek şahıs bulunarak ailelerine teslim edildi, 1 erkek şahsın aranma çalışmalarına devam ediliyor.