Çorum Eczacı Odası Başkanı Ecz. Erol Afacan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Temizlik takıntısı kimlerde görülür? Temizlik takıntısı kimlerde görülür?

Afacan mesajında, “Bugün, Türkiye'nin en anlamlı ve sevgi dolu günlerinden biri olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı bir kez daha coşkuyla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu özel gün, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilmiş, demokrasinin ve egemenliğin tüm millete ait olduğunu simgeleyen bir bayramdır” dedi.

Afacan, “Çocuklar, ülkemizin geleceği ve umudu olarak her zaman özel bir yere sahiptir. Onların sağlıklı bir şekilde büyümeleri ve güvenli bir ortamda yaşamaları, hepimizin ortak sorumluluğudur. Çorum Eczacı Odası olarak, çocukların sağlığı ve mutluluğu için gereken her türlü desteği sağlamak için çalışmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” açıklamalarında bulundu.

Erol Afacan, “Bugün, Çocuk Bayramı vesilesiyle tüm çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor ve onların gelecekteki başarıları için elimizden gelen her şeyi yapmaya söz veriyoruz. Sağlıklı bir gelecek inşa etmek için, onların eğitimine, sağlığına ve mutluluğuna her zaman öncelik veriyoruz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyor, bu özel günde sevgi, barış ve umut dolu bir gelecek diliyoruz” dedi.