Bildiğiniz tüm börekleri unutun! Pizza börek ile kahvaltılarınıza yeni bir tat katın. İster fırında ister yağda kızartın, damak tadınıza göre hazırlayabileceğiniz bu tarifi seveceksiniz.

Bu tatlıyı yapanlar kahraman ilan ediliyor: En iyi Gelin Bohçası tarifi Bu tatlıyı yapanlar kahraman ilan ediliyor: En iyi Gelin Bohçası tarifi

Kahvaltılarda bir değişiklik yapmak istiyorsanız, pizza börek tam size göre. Hem pratik hem de lezzetli bu tarif, sabahları sofralarınızı şenlendirecek.

Pizza ve börek lezzetlerini bir araya getiren bu tarif, kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olacak. Pizza börek, çeşitli malzemelerle damak tadınıza göre uyarlayabileceğiniz, herkesin beğeneceği bir lezzet.

MALZEMELER

2 yufka
1 bardak kaşar rendesi
1/4 sucuk
1 domates
1 çarliston
1 kapya biber
1 çay kaşığı kekik
2 yumurta
1 kase galeta unu

TARİF

Biber, domates ve sucukları küp küp doğrayın.
Peynir ekleyip karıştırın.
Yufkaları açarak üçken şeklinde dilimler kesin.
Her dilime iç harcından koyun ve kenarlarını katlayın.
Çırptığınız yumurtalara hazırladığınız harçlı yufkaları batırın.
Galeta ununa bulayın.
Tavada ısıttığınız yağda kızartın.

Pizza börek, kahvaltı sofralarınıza yeni bir soluk getirecek, hem pratik hem de lezzetli bir alternatif sunuyor. Çeşitli iç malzemeleri ile zenginleştirebileceğiniz bu tarif, pizza ve börek severleri aynı sofrada buluşturacak. Kahvaltılarınızı pizza börek ile taçlandırarak, güne lezzetli bir başlangıç yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun!

Editör: Haber Merkezi