Tatlı krizleriniz için mükemmel çözüm burada! Üç malzeme ve üç dakika yeterli. Bu rehberde, adım adım kolayca hazırlayabileceğiniz ve herkesi hayran bırakacak kurabiye tarifini sunuyoruz.

Pratiklik ön planda! Çok az zamanınız var ama lezzetli bir şeyler yapmak istiyorsanız, bu üç dakikalık kurabiye tarifi tam size göre. Hızlı, basit ve oldukça lezzetli!

Hızlıca misafirlerinize sunabileceğiniz, kıyır kıyır bir kurabiye yapmaya ne dersiniz? Bu tarif, yoğun zamanlarınızda bile size zamandan tasarruf sağlayacak ve tatlı ihtiyacınızı anında giderecek.

3 Dakika Kurabiyesi Tarifi

Malzemeler

1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı pudra şekeri
Aldığı kadar un (2. 5 su bardağından biraz fazla)

Bu kek tarifiyle ustalar bile şaşkına dönecek: Soda ile Kabarması durmayan kek tarifi Bu kek tarifiyle ustalar bile şaşkına dönecek: Soda ile Kabarması durmayan kek tarifi

İsteğe göre;

Fındık ve benmari usulü eritilmiş çikolata

3 Dakika Kurabiyesi Tarifi

Hamurunun hazırlaması 3 dakikayı bile almayan, çok pratik, kıyır kıyır bir o kadar lezzetli, özellikle ani misafirlere birebir nefis bir kurabiye…

Sıvıyağ ve pudra şekeri aldığı kadar unla yoğurulur. İstenildiği gibi şekillendirilip önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında yaklaşık 20 dakika beyaz kalacak şekilde pişirilir(Bu süre fırından fırına değişebilir. Kontrollü şekilde pişirin). Kurabiyeler tamamen soğuduktan sonra tepsiden servis tabağına alınıp, afiyetle tüketilir.

Kısacası, bu üç dakikalık kurabiye tarifi, ani gelen misafirleriniz için ideal, hızlı ve lezzetli bir çözümdür. Az malzeme ve kısa sürede, harika lezzetler yaratmanın keyfini çıkarın.

Editör: Haber Merkezi