Osmancık’ta geçtiğimiz yıl açılışı yapılan Telve Gönül Bağı, kaliteden ödün vermeden sunduğu hizmetlerine devam ediyor.

Telve Gönül Bağı kadrosuna kattığı yeni şefiyle yeni tatları Osmancık halkının damak zevkine sundu.

Restoran ve kafe işletmeciliğine yeni bir boyut kazandıran Telve Gönül Bağı farklı tarzıyla müşterilerin damak tadına hitap eden şef Teyfik Karataş´ı da bünyesine katarak sektörde bir numara olma yolunda ilerliyor.

Açık ve kapalı bölümleri, çocuk oyun alanıyla ve nezih ortamıyla dinlendirici bir mekana sahip olan Telve Gönül Bağı´nda hamburger, zengin serpme ve özel kahvaltı, çorba çeşitleri, ızgara çeşitleri aperatifler, tavuk ve et çeşitleri, makarna çeşitlerinin yanı sıra yine çok özel sunumuyla son günlerin gündemdeki ağız tadı olan ıslak hamburger, et ve tavuk seçenekleriyle özel hazırlanmış soslarıyla şatobiryan ve özel tariflerle hazırlanmış yaprak ciğeri de menüsüne kattı.

Güleryüzlü ve deneyimli personeli ile hizmetine devam eden Telve Gönül Bağı ilerleyen zamanlarda Osmancık´ın çeşitli bölgelerine aynı damak tadıyla şubeler açmayı hedefliyor.

İşletme sahipleri Mustafa Işık, Burak Gökçe ve Teyfik Karataş, yaptıkları açıklamada, “Osmancık´a kafe ve işletmecilik anlamında çok şey kazandırdığımıza inanıyoruz. Eşsiz sunumumuz ile yemek ve kahve çeşitlerinin Osmancık´taki vazgeçilmezler arasına girdiğinden şüphemiz yok.

Fiyatlarımızı özellikle uygun tutmaya çalışıyoruz ki her vatandaşın özel hazırlanmış menüleri tatma hakkına sahip olabilsin. Müşterilerimizin özel günlerinde özel siparişlerle de hizmet verebiliyoruz. Aileler çocukları ile birlikte geldiklerinde çocukların eğlenebilecekleri oyun alanımız sayesinde ebeveynlerin gözü arkada kalmadan rahatça sohbet etme imkanı bulabiliyor.

Telve Gönül Bağı olarak damak tadımıza yeni lezzetler katmaya devam edeceğiz. Sıcak samimi bir ortamda kahve ve yemek için Osmancık halkını bekliyoruz” dediler.