Çorum'un Osmancık ilçesinde faaliyet gösteren Asya Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Şehit aile yakınları ve Gaziler ile Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör,  Başsavcı Yunus Dönmez, Osmancık Emniyet Müdür Vekili Ahmet Dilbaz, Osmancık Jandarma Komutanı J.Ütğm. Nuri Uyar, Osmancık Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Mustafa Sarı ve üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri ve davetliler katıldı. 

Kaymakam Akpay iftarda yaptığı konuşmada; “Ramazan ayı birlik beraberlik ayıdır. Bu mübarek Cuma gününde sizlerle birlikte olmak istedik. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin. İlçemizin tüm birimleri ile her zaman sizlerin yanındayız sizlerin emrinizdeyiz. Katılımlarınızı dolayı teşekkür ederiz" dedi. 

Belediye Başkanı Ahmet Gelgör; "Onbir ayın sultanı mübarek ramazan ayındayız. Siz değerli misafirlerimizle birarada iftar açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu topraklarımız, bayrağımız Şehitlerimiz ve Gazilerimizin sayesinde alındı. Sizleri de buradan davet etmek istiyorum. 28 Nisan Perşembe günü belediyemizin düzenlemiş olduğu iftar programına sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız" dedi. 

Şehit yakınları ve Gaziler ile samimi bir ortamda geçen iftar yemeği sonrası İlçe Müftüsü Dr. Eyup Aydın tarafından yapılan yemek duası ile son buldu.