Ziyarette Osmancık'a yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ile pandemi döneminde esnafa verilen destekler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Cebeci, ziyaretleri için Recep Gür ve Hacı Odabaş'a teşekkür ederek, esnafın desteklenmesi için emeklerini hiçbir zaman esirgemeyen ÇESOB Başkanı Gür ve her zaman Osmancık'ın gelişimine ve tanıtımına, Osmancık'a yapılan hizmetlerin halka duyurulmasına destek olan Osmancık Haber Gazetesi Sahibi Hacı Odabaş ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Kendilerine gösterdiği ilgi ve alaka için Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Cebeci'ye teşekkür eden, ÇESOB Başkanı Recep Gür, pandemi döneminde en çok esnafın mağduriyet yaşadığının altını çizerek, esnafa destek olmak amacı ile çalışmalar yaptıklarını her zaman esnafın yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Osmancık Haber Gazetesi Sahibi Hacı Odabaş ise Başkan Yardımcısı Cebeci'ye kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiğini söyledi.