Toplantı Bölge Müdürü Ferdi Özer başkanlığında Bölge Müdür Yardımcıları; Gültekin Şenlikoğlu, Mehmet Kurumeşe, İşletme Pazarlama Şube Müdürü Hasan Kemal Yayla, Silvikültür Şube Müdürü Abdulkadir Ortataş, OZM Şube Müdürü Aydın Yağlıoğlu, Osmancık Orman İşletme Müdür Oğuzhan Aytaş, Müdür Yardımcısı ve İşletme Şeflerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

İşletme Müdürü Oğuzhan Aytaş tarafından 2023 yılı iş programı doğrultusunda bölgede yürütülen ormancılık faaliyetlerinin gerçekleşmeleri ve yılsonu hedeflerine yönelik sunu eşliğinde gerçekleştirdiği bilgilendirmenin ardından işletme şefleri tarafından şeflik bazlı iş programları, gerçekleşmeler, devam eden çalışmalar ve yılsonu hedefleri hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.

Toplantıya katılan Orman Muhafaza Memurları tarafından sahada yürütülen çalışmalar esnasındaki uygulamalar, sorunlar ve çözüme yönelik yapılanlar hakkında bilgiler verdiler. 

Toplantının sonunda yapılan değerlendirme ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında aktarılan talimatların ardından Bölge Müdürü Ferdi Özer tarafından yapılan konuşmada; “Ormancılık doğaya uygun ve doğayla birlikte hareket etmeyi gerektirir. Ormancılık faaliyetlerinizin başarıya ulaşması için iş takvimine uygun olarak arazi çalışmalarınızın zamanında tamamlanması gerekiyor. Bunu başaracak kaynağa ve iş gücüne sahibiz. İşletme müdürlüklerimizde düzenlediğimiz toplantılarla şeflerimizle, ormancılarımızla, memurlarımızla, işçilerimizle buluşuyor ve çalışmaları yakinen takip ediyoruz.

Osmancık’ın güzelliklerini kliple tanıtacaklar Osmancık’ın güzelliklerini kliple tanıtacaklar

‘Türkiye yüzyılına nefes olmak için aşamayacağımız engel çözemeyeceğimiz sorunumuz yok’’ dedi.