Osmancık’ta yaklaşık 5 yıldır hizmet veren Osmancık Cam Ayna ve Rüzgar Emlak yeni adresinde hizmet verecek.

Uzun süredir Ulucami Mahallesi Saat Kulesi yanı No: 57’de faaliyet gösteren Osmancık Cam Ayna ve Rüzgâr Emlak, Ulucami Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi No: 17/A (Yedigün Pazar karşısı) adresindeki yeni adresinde hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek.

Küçük Sanayi Sitesi K Blok No: 9’da her türlü cam ve ısı cam imal eden Osmancık Cam Ayna; cam takma, montaj, toptan veya perakende cam satışı gibi işlemleri büyük bir titizlikle yerine getiriyor.

Osmancık Cam Ayna, camın yanı sıra aynada da pratik çözümler üreterek müşterilerine hizmet veriyor.

Camsız bir mekân sağlıklı olmaz.

Bu nedenle acil cam takma işlemlerinde Osmancık Cam Ayna’yı gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Osmancık Cam Ayna’da günün her saatinde sehpa, vitrin, dükkan, ofis, sanayi, fabrika ve ev camlarınızı itina ile taktırabilirsiniz.

Osmancık Cam Ayna ve Rüzgar Emlak Sahibi Metin Temizkan, “Osmancık’a önümüzdeki aylarda evlerimize gelecek olan doğalgaz ile eksikliklerde beraberinde getirecektir.

Mevcut balkon camlarınızı veya harici kombi baca delikleri açılma işlemini de yapmaktayız.

Isı cam imalatı yapan dışarıdan getirilen camların merdiven altı olabileceği ve bu nedenlerden dolayı evlerinde ısı kaybı yaşayıp beraberinde bu nedenle ısınamayacaklarını iddia ediyorum. İstedikleri zaman gelip bizlerden ayrıntılı bilgiler alabilirler.

İşi uzman ellere teslim etmek hem ekonomik açıdan hem de rahatlık açısından en ideal tercih olacaktır. Biz malımıza ve işimize sonuna kadar güveniyoruz. Müşteri memnuniyeti her şeyden önce gelir” dedi.

Bu arada Osmancık Cam Ayna, ‘Rüzgar Emlak’ adıyla emlak alım, satım, inşaat ve kiralama hizmeti de veriyor.

Osmancık Cam Ayna ve Rüzgar Emlak Sahibi Metin Temizkan’a 0533 090 49 02 ve 0543 672 88 77 numaralardan ulaşarak her türlü cam, ayna ve emlak işlerinizi gönül rahatlığıyla yaptırabilirsiniz.