Kuruluşunun 10. yılına özel kampanya düzenleyen Osman Bey Cafe ve Restaurant, ‘Beşlikoğlu Düşler Sahnesi’ yeni evlenecek çiftlerin düğün rezervasyonlarında her bütçeye uygun fiyat imkanı sunmaktadır. Koronavirüs tedbirleri kapsamında kapanan düğün salonlarının açılması ile düğün rezervasyonlarımız başladı diyen işletme sahibi Erol Zengin; “Salgın nedeniyle evlenecek çiftler son dönemlerde kapalı salon yerine açık hava konseptlerine daha fazla ilgi duymaya başladı. Bizde işletmemizin faaliyetleri arasına açık alan Beşlikoğlu Düşler Sahnesi düğün salonumuzu katarak ilçe halkımıza hizmet vermeye başladık. Pandemi dolayısıyla da halkımıza destek amaçlı düğün, nişan, kına, nikah gibi organizasyonlarda bu sezon için her bütçeye hitap edecek fiyat seçenekleri sunmaktayız. Kır bahçemizde sosyal mesafeye uygun oturma düzenine önem verdik. Her organizasyon öncesi mekanın dezenfektesi, uygun noktalara el dezenfektanı yerleştirilmesi, eldivenli ve maskeli servis personelleri ile hizmet vereceğiz. Ayrıca kuruluşumuzun 10. Yılında hizmet kalitemizi katlayarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

‘BEŞLİKOĞLU DÜŞLER SAHNESİ İLE KIR DÜĞÜN SALONU SİZLER İÇİN HAZIR’

Osman Bey Cefe ve Restaurant bünyesine dahil olan BeşlikoğluDüşler Sahnesi kır düğün salonu koranavirüs tedbirleri doğrultusunda günün konseptine uygun ferah dizaynı ve doğa ile iç içe mekanı yeni evlenecek çiftlerin aranılan yeri olmaya hazır. Haftanın her günü ve saatinde uygun rezervasyon işlemleri yapılmaktadır. Beşlikoğlu Düşler Sahnesi kır düğün salonunda düğün harici davet, nişan, kına gecesi, kutlama, nikah, sünnet, doğum günü ve tüm özel günleriniz için hizmet vermektedir. 750 kapasiteli alanına sahip kır düğün salonu 400 metrekare açık alan ile 250 kişilik kapalı alan ile siz değerli müşterilerine hizmet etmektedir. Müşterilerimizi Rezervasyon İle Misafir Ediyoruz’ Osman Bey Cafe ve Restaurant ayrıcalığını yaşatmak ve daha iyi hizmet verebilmek için müşterilerimizi rezervasyon ile misafir ediyoruz. Müşterilerini sürpriz ağırlamalarla devam eden Osman Bey Cafe ve Restaurant farkını yerinde yaşayarak görecek.

‘HİZMET POLİTİKALARIMIZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI’

Osman Bey CafeRestaurant ve bünyemize dahilBeşlikoğlu Düşler Sahnesi ile Erol Zengin Organizasyon’da hizmet politikalarımız müşteri memnuniyeti odaklıdır. Dünya mutfağına sahip menülerine sahip olan restaurantta mevsim balıklarının yanı sıra karides tava, ünlü Fransız yemeği şatobiryan, dana steak, beyaz ve kırmızı et çeşitleri mevcuttur. Soğuk ve sıcak içeceklerin yanı sıra tatlı keyiflerinin başında kavunlu dondurma ile dolu dolu anlar geçirebilirsiniz.

‘KAHVALTIDA İDDİALIYIZ’

Güne yemyeşil çamların ortasında cıvıl cıvıl kuş sesleri eşliğinde en güzel kahvaltı menüsü ile başlamanın adresi Osman Bey Cafe Restoran. Serpme kahvaltı çeşitlerini saymakla bitiremediğimiz menüyü yerinde bizzat tadarak keşfetmek en iyi tercih olacaktır. Bizler tüm menülerimizde iddialıyız. Ama güne en enerjik başlamanın tek yolu iyi bir kahvaltıdan geçer. ‘Erol Zengin Organizasyon İle Tüm İşlemler Bizden’ Bünyemizden biri olan Erol Zengin Organizasyon’da istemesi sizden teminatı bizden. Tüm özel günlerinizde şirket, şahıs fark etmeksizin toplu yemek hizmeti porselen tabaklarda en şık sunumla hazırlanıp sunulmaktadır. Düğün, mevlit, sünnet ve benzeri günlerde kiralık mutfak araç ve gereçleri Erol Zengin Organizasyon da mevcuttur.

‘ŞEHRİN GÖBEĞİNDE DOĞA İLE İÇ İÇE MUHTEŞEM MANZARA OSMAN BEY’DE’

Mutluluklarını ölümsüzleştiren çiftler için, doğa harikası mekanın dış bahçesinde, isterseniz iç mekanında iç ve dış çekimleri ücretsiz olup güzel karelerde anı dondurabilirsiniz. ‘Osman Bey İsmini Nerden Mi Aldı?’ Osman Bey Cafe ve Restaurant Belediye Sosyal Tesisi bahçesinde 2300 yıllık Helenistik dönem Kral Mezarlığı bulunmaktadır. Rivayete göre Osman Bey’in Osmancık’ta doğduğu ve yaşadığı için tarihe sahip çıkılarak Osmancık Belediye Sosyal Tesisi olan Restaurant Osman Bey CafeRestauran olarak mekanda ismi yaşatılmaktadır.

Rezervasyon

Tüm rezervasyon işlemlerinizi 0364 611 01 01 numaralı telefondan görüşerek ya da Koyunbaba Mahallesi Arafat Tepe Mevkii Arafat Tepe Çıkmazı Sokak No:1 Osmancık adresine bizzat gelerek ayrıntılı görüşme gerçekleştirebilirsiniz.