Bunlardan biri olan Moda Cafe ve Kır Düğün Salonu Osmancıkta kalabalık bir katılım ile sağlanan açılış dualarla gerçekleşti.

11 Haziran 2021 Cuma günü saat 13:30 da Gemici Mahallesi Sahil yolu Caddesi Kurşun Evler karşısı Osmancık adresinde açılış gerçekleşti.

Açılışa Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, CHP İlçe Başkanı Sadık Eker, İYİ Parti İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Kadir Delibaş, İYİ Pariti Belediye Meclis Üyesi Kemal Yücel Kurşun, sivil toplum kuruluşların başkanları, daire amir ve müdürleri, esnaf ve çok sayıda davetli misafir katıldı.

İşyeri Moda Cafe ve Kır Düğün Salonu açılışında işletme sahibi Arda Ardıçer tüm misafirlere bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. Başkan Ahmet Gelgör’ün hayırlı oldun dilekleri ile işletmenin hem ilçeye hemde kendilerine bol bereketli olmasını temenni ederek ilçe başkanları ile beraber kurdele alkışlar eşliğinde kesildi. Moda Cafe ve Kır Düğün Salonu işletme sahibi Arda Ardıçer açılışa katılan tüm misafirler ile tek tek ilgilenerek işletme hakkında bilgi verdi.

İşletme sahibi Arda Ardıçer; yaz ayının gelmesiyle hazırlıklarımızı tamamladığımız işyerimizin açılışını dostlarımız ve Osmancık halkı ile açtık. Amacımız şehrimize yakışır güzel ve nezih mekanlar oluşturmak. Bizler üstümüze düşen görevi layıkıyla yapmaya çalışacağız. İşyerimizi açmış bulunmaktayız. İlk Düğünümüzü mekanımız Moda Cafe Kır Düğün Salonunda gerçekleştirdik. Rezervasyonlarımız devam etmektedir.

Ayrıca bu mutlu günümüzde bizleri onurlandıran tüm eş, dost, akraba ve arkadaşlarımızın yanı sıra, Sayın Belediye Başkanımıza, Siyasi Parti İlçe Başkanlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, Daire amirlerimize bizzat gelerek eşlik ettikleri için işletmemiz adına sonsuz teşekkür ederiz. Tüm Osmancık halkını bekliyoruz” dedi.

Katılımcıların işyerini gezmeleri ile son bulan programda çeşitli ikramlarda bulunuldu.