Osmancık Ülkü Ocakları Başkanlığı tarafından Afrin’de kahramanca mücadele eden Mehmetçik için Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılarak Fetih suresi okundu.
Türk askerinin Suriye’nin Afrin kentine düzenlediği Zeytin Dalı Operasyonu sonrasında Ülkücüler harekete geçti.

Osmancık Ülkü Ocakları Başkanı Osman Nafiz Kolukısa önderliğindeki ülkücüler Türk Ordusunun muzaffer olması için Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından Fetih suresini okuyarak Mehmetçik için dua ettiler.

Osmancık Ülkü Ocakları Başkanı Osman Nazif Kolukısa yaptığı açıklamada “Ülkü ocakları olarak Afrin’de cenk yapan kahraman Türk ordumuza destek olmak amacı ile ocağımızda Kuran'ı Kerim okuyarak dualar ettik.

Semerkant’tan Ötüken'den yayını gererek cihan hakimiyeti ülküsü ile yola çıkan bir milletin evlatları İslam’la şereflenip nizamı alem ilahi kelimetullah Allah’ın davasını yeryüzüne hakim kılmak ve adaleti tesis etmek üzere yola çıkmış bir medeniyetin bugün kİ temsilcisi Aziz Türk milleti olarak Yemen'de Çanakkale’de, İstanbul’da olduğu gibi nizamı alemi yaşatmak için bugün Afrin’e şehadet şerbeti içmeye gidiyoruz.

Biliyoruz ki vatan ne Türkiye'dir Türklere ne de Türkistan. Vatan Ebed ve müebbet bir ülkedir turan. Allah kahraman ordumuzu muzaffer kılsın kılıçları keskin olsun” dedi.