Muzaffer Kara, Ahmet Buruk, Ahmet Solugan, Osman Akyol ve Kamile Kara'dan oluşan Osmancık Kızılırmak Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetimi, Lider Turizm firması yetkililerine hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Hizmete kaldığı yerden güvenilir ve özverili bir şekilde devam ederek, çalışmalarına yeniden başlayan Lider Turizm en iyi hizmeti sunabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

İlk hedeflerinin kaliteli ve güvenilir bir hizmet sunmak olduğunu ifade eden Lider Turizm Osmancık Firma Müdürü Selami Ayva, çalışma arkadaşları Muzaffer Gezer ve Ercan Mudarasız’ın geçmişten günümüze olan hizmetlerini birleştirip bu güne kadar kuruluşunu ve hizmete açmış olduğu yazıhanelerinin her gün yenisini açarak Türkiye geneli bir çalışmaya başladıklarını bildirdi.

Ayva, ziyaretten dolayı Dernek yönetimine teşekkür ederek, ilk etapta Osmancık Ankara, Ankara Osmancık, Osmancık İstanbul, İstanbul Osmancık seferlerinin başladığını ifade etti.

Selami Ayva, "Her geçen gün bu hizmeti genişletmeye devam edeceğiz. Amacımız işyeri açmanın yanında hizmeti sürdürebilecek elemanlara da iş olanağı sağlamak" dedi.

Dernek yönetimi adına konuşan Muzaffer Kara ise ilçede yeni yerli bir firmanın hizmete başlamasının sevindirici olduğunu belirterek, hem vatandaşlara hizmet hem de iş imkanı sağlayacak olmaları sebebi ile de kendilerine teşekkür ettiklerini vurguladı.