Osmancık'ta Yöresel Ürün Satış Kulübeleri başka bir alana konulacak.

Yeni Mahalledeki Pazar alanından atıl durumda bulunan ve uygun işlerde kullanılmadığı gerekçesi ile vatandaşların şikayeti üzerine kaldırılan kulübeler Yöresel Ürün Satış Noktası olarak hizmet verecek.

İl Özel İdaresi tarafından Pazartesi pazarı alanına yapılan ve Osmancık Kaymakamlığının belediyeye devrettiği yöresel ürün satış kulübeleri başka bir alana konulmak üzere kaldırıldı.

Kulübelere talep olmayınca kısa sürede atıl duruma düşerek, sık sık zarar verilen ve uygunsuz işler için de kullanıldığı tespit edilen kulübelerin kaldırılması için mahalle halkı talepte bulundu.

Osmancık Kent Konseyi kulübelerin kaldırılması yönünde öneride bulundu. Kararı değerlendiren Osmancık Belediyesi halkın şikayet ve taleplerini de göz önünde bulundurarak kulübeleri kaldırdı.

YÖRESEL ÜRÜN SATIŞ NOKTASI OLARAK HİZMET VERECEK

Osmancık Belediyesi'nden yapılan açıklamada kulübelere zarar verilmeden itina ile söküldüğü ve depoya kaldırıldığı belirtildi. Kulübelerin amacına uygun olarak kullanılacağının belirtildiği açıklamada en kısa zamanda daha uygun yerlerde yöresel ürün satış noktası olarak vatandaşların hizmetine sunulacağı ifade edildi.