Göreve başladığı günden itibaren kaldırım ve yol çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Belediye Başkanı Ahmet Gelgör bu yatırımların yanı sıra eski yatırımları devam ettirirken yenilerine de başlayarak Osmancık’ı daha yaşanabilir hale getirmeye devam ediyor.

Koyunbaba Mahallesi sakinlerine seçim öncesi verdiği sözlerden biri olan 4.5 dönümlük parkın ihalesi yayınlandı. Koyunbaba Türbesi arkasına yapılacak olan parkın toplam sosyal alanı 4500 metrekare olacak. Halka açık otarma yerleri ve kamelyaların olacağı parkın çocuk oyun alanı 150 metrekare olacak. 50 metrekare spor alanı da olacak olan parkın 500 metrekarelik bir bölümüne kafeterya yapılacak. 250 metrelik koşu yolu bulunacak olan parkın ismi şimdilik gizli tutulurken parkın güzelliğine yakışır bir isim konulacağı öğrenildi.
13 Temmuz’da yapım ihalesi tamamlanıp yer teslimi yapıldıktan sonra yaklaşık 120 gün içerisinde park halkın kullanımına açılacak.

Konu hakkında açıklama yapan Başkan Gelgör: “Göreve geldiğimiz günden itibaren Osmancık’ın her türlü sorununu en hızlı şekilde çözüme kavuşturma için ekiplerimiz gece gündüz hizmet vermektedir. Önceliğimiz olan yol ve kaldırım yapımları hızlı bir şekilde devam etmektedir. Osmancık’ta asfaltsız ve kaldırımsız yol bırakmayacağız. Ekiplerimizin büyük bir bölümü bu yönde çalışırken bir yandan da sosyal yaşam alanlarını yenilemeye ve güzelleştirmeye çalışıyoruz. Koyunbaba Mahallesine yapacağımız parkımızda bölgenin eksiklerinden biriydi. Mahalle sakinlerimize söz verdiğimiz gibi 4.5 dönümlük parkımızın yapımına başlıyoruz. İnşallah en kısa sürede hizmete açarak vatandaşlarımızın buradan istifade etmesini sağlayacağız. İsmini şimdilik gizli tutuyoruz ama yapım aşaması bitiğinde güzelliğine yakışır bir isim koyacağız. Bölge halkına parkımız hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.