(Özel Haber-Hacı Odabaş)

Devrilen elektrik direğinin telleri ise Kadir Kavaklı'ya ait evin çatısına ve bahçesine düştü.
Kadir Kavaklı'nın bir hayvanı elektrik akımına kapılarak telef olurken, şans eseri başka can kayıpları yaşanmadı.
Elektrik akımı nedeni ile evin çevresinde büyük tehlike oluşurken ev sahibinin YEDAŞ ekiplerini arayıp yardım istemesine rağmen ekiplerin olaydan 2 saat sonra köye ulaşıp müdahale ettikleri iddia edildi.
Kadir Kavaklı, 17 Haziran günü şiddetli yağış ve fırtınadan dolayı elektrik direğinin devrilerek elektrik tellerinin bir kısmının evin çatısına düşerken diğerlerinin yerde kaldığını ve elektrik akımı olduğu için bir tane hayvanlarının telef olduğunu bildirdi.
Yetkililere acil vaka ve can güvenliklerinin tehlikede olduğunu bildirmelerine rağmen ekiplerin olayın ardından 2 saat sonra geldiklerini dile getiren Kadir Kavaklı, "Bu olayda insan hayatı hiçe sayıldı. Evimin tüm çevresinde elektrik akımı vardı. Bizlerde akıma kapılarak hayatımızı kaybedebilirdik. YEDAŞ ekiplerini defalarca arayıp bu tehlikeli durumu bildirmemize rağmen yardımımıza 2 saati geçen bir sürede geldiler. Yetkililer 2 saati geçen sürenin ardından köyün elektriğini keserek tehlikeyi ortadan kaldırdılar. Bizler de rahat bir nefes almış olduk. Bu tür acil durumlarda anında müdahale edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Benim bir hayvanım telef oldu ama bir insan da hayatını kaybedebilirdi. Bizler de hayatımızı kaybedebilirdik." diye tepkisini gösterdi.