Osmancık’ta 1970 yılından bu tarafa ‘Garaj Lokantası’ olarak hizmet veren lokanta ‘Yüksel’in Yeri’ ismiyle yeni adresinde hizmete devam ediyor.

Yüksel Atagün ve oğlu Vefa Atagün tarafından işletilen lokanta, sektörde yarım asırlık tecrübesiyle Osmancık’ta birçok ilklere imza atan bir marka haline geldi.

Osmancık Belediyesi tarafından hayata geçirilecek Kent Park Projesi kapsamında eski terminal içindeki dükkanların yıkılmasıyla Kent Park Projesi’nin ilk adımı atılmış olurken, kendilerine belediyenin dükkan göstermesini isteyen bölge esnafları da çarşı içerisinde çeşitli bölgelerde dükkan kiralayarak taşındı ve yeni yerlerinde hizmet vermeye başladı.

Daha önce eski terminal içerisinde bulunan Garaj Lokantası, ‘Yüksel’in Yeri’ adıyla Ulucami Mahallesi Şehit Üstteğmen Sebahattin Öremiş Caddesi No:17/A adresinde hizmet vermeye devam ediyor.

Nezih ortamı ve güleryüzlü personeliyle Osmancık halkının takdirini kazanan işletme, yeni mekanında da kaliteli hizmet vermeye devam edecek.

İşletme sahibi Yüksel Atagün, tüm sıcak ve soğuk içecek çeşitlerinin yanı sıra ızgara, sulu yemek ve döner çeşitlerini vatandaşların damak tadına sunduklarını söyledi.

50 metrekarelik yeni yerlerinde 5 kişilik deneyimli kadrosu ile sabah 06.00'dan gecenin ilerleyen saatine kadar hizmet verdiklerini belirten Atagün, “Babam Ziya Atagün tarafında 1970’de lokantacılıkla start verdiğimiz yaklaşık yarım asırlık işletmemizi bugünlere getirmenin gururunu yaşıyoruz.

Bugüne kadar Garaj Lokantası adı altında işlettiğimiz lokantamızın yeni ismi olan Yüksel’in Yeri Lokantası çarşı merkezinde hizmete hazır hale getirdik ve müşterilerimizin beğenisine sunduk.

İşletmemizde çorba çeşitleri arasında ezogelin, mercimek, işkembe, paça, yayla, tavuk suyu günün her saatinde bulmanız mümkün.

Bunların beraberinde sulu yemek olarak, tas kebap, güveç, salçalı köfte, patlıcan kebap, patlıcan musakka, kuru fasulye, nohut ve pilav tap taze ve sıcak sunumumuz mevcuttur.

Et ve tavuk dönerimiz ile tüm ızgara çeşitlerimiz mevsim salataları, yoğurt ve mezeleri ile tüm sıcak soğuk içeceklerimizi siz değerli müşterilerimiz için hazır bulunduruyoruz.

Damak tadını bilenlerin Yüksel’in Yeri Lokantası’na bir defa uğramaları menfaatleri icabıdır. Tüm Osmancıklı müşterilerimizi yeni yerimizde ağırlamaktan mutluluk duyarız” dedi.