Özel Diş Kliniğini açılışını Yeni Mahalle Namık Kemal Caddesi Aksan Apartman No:12 (Topcuoğlu Çarşı AVM Yanı) Osmancık adresinde 26 Kasım 2021 Cuma günü saat 13.00'da kalabalık katılım ile gerçekleştirdi.

Açılışa Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Yozgat Şefaatli Belediye Başkanı Av. Müjdat Karaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Makineci, İl Genel Meclis Üyesi Selim Dölcü, AK Parti İlçe Başkanı Şerif Okudan ve yönetimi, daire amirleri ile müdürler, hastane personeli ve meslektaşları, esnaf ve İş adamları ile aile dostları katıldı.

Yapılan duanın ardından açılış kurdelesi kesildi. Kaymakam Akpay ve Başkan Gelgör, kliniğin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yeni Mahalle Namık Kemal Caddesi Aksan Apartman No:12 (Topcuoğlu Çarşı AVM Yanı) Osmancık adresinde yer alan Özel Diş Klinikte dişinizle alakalı tüm şikayet ve taleplerinizi giderebileceğiniz hizmeti güvenilir ve tecrübeli ellerden bulmanız mümkün.

15 yıllık deneyim ve tecrübesini hastalarına daha iyi hizmet verebilmek için açmış olduğu klinikte temizlik ve hijyenin yanısıra günün konseptine uygun dizaynı ile son model makina ve cihazları ile dikkat çeken özel klinikte dişleriniz emin ellerde.

Başlıca yapılan işlemler arasında; implant, restoratif tedavi, endodonti, protez, periodontoloji, estetik tedavi, diş beyazlatma, pedodonti işlemleri ve daha fazlası yapılmaktadır.

Dr. Mustafa Umut Bozkurt 2006 yılı Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği bölümü mezunudur. Osmancık Devlet Hastanesinde 15 yıl Diş Hekim olarak çalıştığı süre içerisinde son 6 yılını Hastane Yönetici olarak görev yapmıştır. Özel Diş Kliniğinde hizmet verecek olup,

Diş cerrahisi, diş protezi, diş tedavisi (dolgu ve kanal tedavisi) ve implant tedavisi ile birçok işlem uygulanmaktadır.