Denizbank Osmancık Şubesi’nin organize ettiği iftar yemeği Asya Tesisinde gerçekleştirildi. İftar yemeğinde protokol ve birim müdürleri ile amirleri bir araya geldi.

Denizbank Osmancık Şubesi, Ulusoy Asya Tesisi’nde iftar yemeği düzenleyerek, tarım sektörünün ilçede ve köylerde faaliyet gösteren birimlerle bir araya geldi.

Osmancık Denizbank tarafından düzenlenen iftar yemeğine; Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, Osmancık Belediye Meclis Üyesi İzzet Karakaş, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Osmancık Esnaf Odası Başkanı Bayram Çalışkan, Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Recep Aker, Osmancık Şoförler Odası Başkanı Bilal Karatağ, Osmancık İlçe Tarım Müdürü Sait Ekici, Denizbank Osmancık Şube Müdürü Ercan Altun ile banka çalışanları katıldı.

Davetlileri Denizbank Osmancık Şube Müdürü Ercan Altun ve banka çalışanları tarafından karşılandı.

Denizbank Osmancık Şube Müdürü Ercan Altun, verdikleri iftar yemeğine ilişkin yaptığı açıklamada; “Ramazan ayı kardeşlik, birlik, beraberlik, paylaşma ve hoşgörü ayıdır. Huzur ayı Ramazan’da bu ayın en önemli özelliği insanlar arasındaki iletişimi arttırmasıdır. Bu vesile ile bankamız iftar programı gerçekleştirmiştir” dedi.

Denizbank’ın tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sektöre sunduğu yenilikçi ürünler ile bu sektöre en büyük yatırımı yapan özel banka konumunda olduğunu ifade eden Altun, tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sektöre sundukları yenilikçi ürünler ile dikkat çekti.

Üreticilerin her zaman yanında olduklarını ve bundan sonra da olmaya devam edeceklerini belirten Altun, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti.