Çıtır Kuruyemiş, Yeni Mahalle Atatürk Caddesi No:5 Osmancık adresinde hizmet vermeye başladı. Şık tasarımı ve ferah ortamıyla göz dolduran yeni mekan ürün çeşitliliği ile markasının hakkını veriyor.

Kuruyemiş sektöründe emin adımlarla yürüyen İsmail Kaya tarafından açılan Çıtır Kuruyemiş, 77 ürün çeşitliliğinin yanı sıra güler yüzlü ve tecrübeli bir işletme olmanın avantajlarını da müşterilerine yansıtmayı hedefliyor.

Birbirinden güzel kuruyemiş çeşitlerinin yanı sıra soğuk içecekler, birçok markaya sahip bisküvi ve çikolata çeşitleri ile Türk kahve çekirdeği istenilen miktarda kahve çekme makinesinde çekilerek, taptaze mis kokusu ile sofralarda yer alacak.

İşletme sahibi İsmail Kaya; sektöründe edindiği tecrübeyi müşterileri ile buluşturmayı hedeflendirdiğini belirterek, “Vatandaşlarımız için kuruyemiş sektörünün önemli bir yeri var. Özellikle İlimiz Çorum’un leblebisi ile meşhur oluşundan olsa gerek kuruyemiş denilince ilk akla gelen sıcacık taptaze leblebi ve taze kavrulmuş tuzlu tuzsuz çekirdek başta gelmektedir. Bu nedenle kuruyemişteki kalite, tazelik, güvenli ürün sunumu çok önemli. İşimizi ve müşterilerimizi önemseyerek çıktığımız bu yolda özellikle kabuklu kuruyemişleri ve leblebiyi günlük taze olarak kendimiz kavuruyoruz. Çıtır Leblebi olarak halkımızın kendileri ve misafirleri için sofralarına konuk olmaktan mutluluk duyarız” dedi.

AÇILIŞA ÖZEL TAZE KAVRULMUŞ ÇITIR ÇEKİRDEK SADECE 22 LİRA

Ayrıca işletme sahibi İsmail Kaya, Çıtır Leblebi olarak halkımıza açılışa özel 15 Aralık 2020 Salı gününe kadar geçerli taze kavrulmuş çıtır çekirdek sadece 22 liradan satıldığını ifade etti.