Çiğköftem açılışına; Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Jandarma Komutanı Üsteğmen Nuri Uyar, Hititi Üniversitesi Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksek Okulu Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Recep Çakar, Osmancık Ömer Derindere Meslek Yüksek Okulu Sekreteri Mahmut Güngör,TÜRKAV Çorum İl Başkanı İsmail Deli, Osmancık Ziraat Odası Başkanı Ali Osman Şahiner, Osmancık Şoförler ve Nakliyeciler Esnaf Odası Başkanı Bilal Karatağ, Osmancık TES İlçe Temsilcisi Mustafa Potuk, Osmancık Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Çakır, Yeni Mahalle Muhtarı Aysel Bulduk, sivil toplum kuruluşların amir ve memurlar, daire müdürleri ve esnaf ile çok sayıda davetli katıldı.

Kalabalık katılım ile gerçekleşen açılış Osmancık Müftülüğü Din Görevlisi Hacaefendi Turan Sekili’nin yaptığı dua ile başladı ve alkışlar eşliğinde kurdelesi kesildi. İşletmeciliğini Adem Özbek’in yaptığı sektörün parlayan yıldızı Çiğköftem, Yeni Mahalle Namık Kemal Caddesi No: 33 (Telve Cafe karşısı) Osmancık adresinde 50 metrekare alanda halka hizmet vermeye başladı.

Günün konseptine uygun dizaynı ile katılımcılardan tam not alan Çiğköftecim açılışında çeşitli ikramlarda bulundu. Katılımcılarla tek tek ilgilenen işletme sahibi Adem Özbek Osmancık halkı için hizmet vermeye başladığını belirterek önceliklerinin pandemi sürecinde temizlik ve hijyen başta olmak üzere damaklara hitap edecek lezzet anlayışı ile yola çıktıklarını belirtti.

Her kesime hitap eden kalite ve uygun fiyatı ile aranılan hizmet Osmancıklılar için hazır hale getirildi. Açılışa özel olarak %50 daha fazla çiğköfte ile Çiğköftem lezzetini tatma imkanı bulacaksınız. Bununla da kalmayıp Her Cuma Mutlu Cuma günleri hayata, mutluluğa, paylaşmaya en tatlı acıya %50 bedava çiğköfte kampanyasından da faydalanabilirsiniz. Hizmetler arasında 0545 123 19 19 nolu Alo Paket telefon numarasından ulaşarak evlerinize ve iş yerlerinize sipariş verebilirsiniz.

ÇİĞKÖFTEM’DE NELER Mİ VAR?

Çiğköfte Dürümler başta olmak üzere, Çiğköfte Porsiyonlar, Boşnak Böreği, Zeytinyağlı Yaprak Sarma, Sufle, Humus Dolgulu Falafel, Klasik Falafel, Etli İçli Köfte, Sebzeli İçli Köfte ve Şam Tatlısı ile soğuk içecekler mevcuttur. Dilerseniz bu enfes tatları yerinde yiyerek eşlik eder, dilerseniz alo paket servis imkanıyla evinizde, işyerinizde tadabilirsiniz.

Standart dürüm, 7,5tl, Torpilli dürüm 11tl, Çiğköfte lokum 16tl, Taco 1ad. 8,5tl, 2ad. 16tl, Set yarım 19tl, Set1 33tl, Set2 45tl, Aile paketi 60tl, Falafel 100gr. Dürüm klasik 10tl, humus dolgulu 12tl, Falafel Porsiyon 150gr. klasik 15tl, humus dolgulu 16tl, Falafel 400gr. Klasik 30tl, humus dolgulu 33tl. Boşnak böreği 170gr. Porsiyon patatesli 10tl, kıymalı 12tl, paket 500gr. Patatesli 28tl, kıymalı 35tl. Zeytinyağlı yaprak sarması 100gr. Porsiyon 9tl,250gr. Porsiyon 19tl, 1kilo 70tl. Etli içli köfte 25gr. 1ad. 3,5tl, 75gr. 1ad. 7tl, 375gr. 28tl. Sebzeli içli köfte 25gr. 1ad. 3tl, 75gr. 1ad. 6tl, 375gr. 24tl. Vazgeçilmez tatlılardan sufle 12tl, şam tatlısı ise 5tl’dir. Uygun fiyat üstün kalite hizmetlerinden faydalanabilmek için Osmancık Çiğköftem’e uğramadan geçmeyiniz.