"Haydi Gençler! Haydi Osmancık!" sloganıyla yola çıkan Osmancık AK Parti Gençlik Kolları sosyal medya üzerinden Elazığ ve Malatya'daki depremzedeler için kampanya başlattı.
Elazığ ve Malatya’daki çocuklar için bir oyuncak ile çok tebessüme ortak olmak için kollar sıvandı. 87 ilde olmak üzere Çorum’un Osmancık ilçesinde de hep birlikte oyuncaklar toplanıp her ilin temsilcisi ile Elazığ ve Malatya’da bulunan depremzedelere götürülmesi planladı.
Toplanan oyuncakların 8 Şubat’a kadar devam ettiğini ifade eden Osmancık AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Şişli; “Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem tüm Türkiye’yi sarsmış durumda. Bizler de bu acıya en azından ortak olabilme adına gençlik kolları üyelerimiz ve Osmancıklı duyarlı vatandaşlarımızın destekleri ile düzenlemiş olduğumuz kampanya ile yaralarına merhem olmaya çalışıyoruz. ‘Bir Oyuncak Çok Tebessüm’ diyerek sosyal medya üzerinden çağrıda bulunarak tüm vatandaşlarımıza duyurduk. Kız çocuklarımız için bebek, erkek çocuklarımız için ise araba olarak belirlediğimiz oyuncaklar hazırlanarak yanlarına resim defteri ve boyama kalemi hediye paketi eşliğinde teslim edilecek. 81 ilden temsilci olarak giden 81 görevli teşkilat üyelerimiz, Elazığ’daki kardeşlerimize eşlik edecek. Ayrıca görevlilerimiz eşliğinde macun, patlamış mısır ve pamuk şeker ikram edilecek bir oyun ortamı oluşturulacak.
Bizlerde Osmancık AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı olarak kolları sıvadık ve çalışmalara başladık. Duyarlı halkımızdan desteklerini bekliyoruz. 
Ayrıntılar için AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Şişli 0543 933 61 62 numaradan ya da Başkan Yardımcısı Mürsel Karatağ 0 534 939 94 17 numaradan arayarak öğrenebilirsiniz." denildi.