Güvercinlik Köyü'nde ikamet eden Güvercinlik Köyü eski Muhtarı Selami Şen, 18 sene önce Semra Şen’e aşık oldu. Birlikteliklerine Semra Şen'in ailesinin onay vermemesi üzerine düğün yapamadan sade bir nikah ile evlendiler.

İçinde hep bir gelinlik giyme ukdesi olan Semra Şen'in bu isteği 18 yıldır gelinlikli düğün fotoğrafım olsun diyerek her geçen gün artmaya başladı.

Semra Şen, 20 yaşında eşiyle düğün yapamadan evlendiği için yıllardır bunun üzüntüsünü yaşadığını söyledi.

Eşinin de evlendikleri zaman gelinlik giymeyi çok istediğini belirten Selami Şen, "Eşim gelinlik giymeyi çok istedi. Bir gelinlikli fotoğrafım olsun dedi. Kısmet bu güneymiş. Çünkü o bunu fazlasıyla hak ediyor. Hatta ve hatta bütün kadınlar bunu hak ediyor. Kadınlar evlerin çiçeğidir, gülüdür. Gelinlik giymeyen her kadın üzgündür. Ben eşime olan sevgi ve saygımdan dolayı bu düğünü yapıyorum. İnsan eşine neden düğün yapmasın" dedi.

Semra Şen ise gelinlik giyme hayalini gerçekleştirmenin sevincini yaşadığına dikkat çekerek, "Genç kızlar hep gelinlik giyerdi. Ben de 'gelinlik bende nasıl durur' diye düşünüyordum. Şimdi gelinliğimi giydim, çok mutluyum. Gittiğimiz düğünlerden sonra hep üzülüyordum, ailemiz bize bunu yapmadı. Eşim tek başına sözünde durdu, kendisine çok teşekkür ediyorum. Eşimi de çok seviyorum" şeklinde ifadelerde bulundu.

​​​​​​​