Sevgi Şen ve Burak Aksan tarafından Namık Kemal Caddesinde (Telve Kafe Karşısı) hizmete açılan firmanın açılışına Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay, Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Osmancık Müftüsü Dr. Eyyup Aydın, Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Şerif Okudan, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Osmancık Müftüsü Eyyup Aydın’ın açılış duasının ardından firmanın açılış kurdelesi kesildi.

Açılışta bir konuşma yapan Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör; açılışın ilçe ekonomisine ve iş yeri sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Osmancık Kaymakamı Ayhan Akpay da pandemi sonrası yeni açılan iş yerleriyle birlikte ilçenin hızlı bir toparlanma sürecine girdiğini belirterek açılışın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Ak Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ise ilçeye yapılan yeni yatırımların pandemi sonrası ekonominin canlanması ve ticari hareketliliğin sağlanması için önem arz ettiği ifade etti. Kaya, “ İşletme sahiplerine bereketli kazançlar temenni ediyorum.” dedi.

OSMANCIK’TA CAM BALKONSUZ EV KALMASIN

Açılış sonrasında konuklara mağazanın tanıtımını yapan Sevgi Şen ve Burak Aksan “Osmancık’ta cam balkonsuz ev kalmasın” sloganıyla üretici firma olarak ilçeye yatırım yaptıklarını belirttiler.

İmalatçı firma olmanın avantajlarını müşterilere yansıtacaklarını belirten Şen ve Aksan verdikleri hizmetler hakkında şu ifadeleri kullandılar:

“Öncelikle mağazamızda bu güne kadar Osmancık’ta hazır bulunmayan sistemleri imalatçı firma avantajıyla bulunduruyoruz. Isıcamda iki ayrı, 8 milimetre camda üç farklı sürgülü sistem ve giyotin, uzaktan kumandalı cam balkon sistemlerimiz bulunmaktadır. Ayrıca PVC doğrama, çelik kapı, panel kapı, duşakabin, parke, pargole tente sistemleri ile de hizmet vermekteyiz. İmalatçı firma olarak hem ürünlerimizin hem de sunulan işçilik hizmetinin her zaman arkasında olmayı taahhüt ediyoruz. Uygun fiyata kaliteli hizmet veriyoruz. Aksan Cam Balkon olarak tüm halkımızı mağazamıza bekliyoruz.”