Kargı'nın Beygircioğlu Köyü mevkiinde sık sık kaza meydana geliyor. 20 Kasım Pazartesi günü ilginç bir durum yaşandı. 5 dakika arayla iki ayrı kazanın meydana geldiği Beygircioğlu Kavşağı, 4 kişinin yaralanmasına neden oldu.

Saat 12.40'da meydana gelen kazada; 2 kişi yaralandı. M.U. yönetimindeki otomobil, Tosya istikametinden Osmancık istikametine seyir halinde iken Beygircioğlu Köyü mevkiinde sürücünün dikkatsizliği ve tedbirsizliği nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solunda bulunan bariyerlere çarptı.

Kazada araç sürücüsü M.U. (53) ve araçta yolcu olarak bulunan H.U. (74) isimli bayan yaralandı. Yaralılar, sevk edildikleri Osmancık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Aynı kavşakta saat 12.45'de meydana gelen kazada da 2 kişi yaralandı. Astsubay olarak görev yapan Ö.B.K. (29) isimli şahsın yönetimindeki otomobil, Tosya istikametinden Osmancık istikametine seyir halinde iken Beygircioğlu Köyü mevkiinde sürücünün dikkatsizliği ve tedbirsizliği nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun solunda bulunan bariyerlere çarptı. Kazada araç sürücüsü Ö.B.K. ile araçta yolcu olarak bulunan C.K. (63) isimli şahıs yaralandı. Yaralılar, sevk edildikleri Osmancık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.