Çorum Dernekler Federasyonu Başkanı Hayri Çağır, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Başmüfettişi Ahmet Kansız ve BOTAŞ Daire Başkanı Erhan Güvenç eşleriyle birlikte Osmancık’ı ziyaret etti.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş tarafından bizzat ağırlanan konuklar, Osmancık’a hayran kaldılar.

Osmancık programı kapsamında restorasyon çalışmaları devam eden Tarihi Osmancık Kalesi, Koyunbaba Türbesi ile Osmancık Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bazı yatırımları ziyaret eden konuklar, Osmancık’ın doğal güzelliklerinin yanında tarihi ve kültürel mirasıyla da görülmeye değer bir ilçe olduğunu ifade ettiler.

Osmancık ziyaretiyle ilgili görüş ve düşüncelerini özel kişisel paylaşım sitelerinde paylaşan konuklar, “Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’ın Osmancık'ta yaptığı belediye başkanlığında mesafe aldığı önemli oranda hayat kalitesini artırdığını memnuniyetle müşahede ettik. Özellikle ilçeye kattığı park, terminal, tüm ilçeye doğalgaz getirilmesi, tarihi eserlerin restorasyonu gibi bölge insanına sunduğu hizmetlerin önem arz ettiği ve takdir edildiğini görmekten fevkalade sevinç duyduk. Başarılı çalışmalarının artarak devamını diliyoruz. Bizlere yaptığı güzel ev sahipliğinden dolayı Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ve saygıdeğer eşine teşekkür ediyoruz” dediler.