Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Osmancık Belediyesi ve Kültür ve Turizm Çorum İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen Kunduz Ormanları Doğaya Yürüyüşü etkinliği yüksek katılım ile gerçekleşti.

Yaklaşık 10 kilometrelik yürüyüşü Kunduz Ormanları´nda yapıldı

Yürüyüşe Kültür ve Turizm Çorum İl Müdürü Ömer Arslan, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fuat Bozdemir, Memur Sen Osmancık Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Osmancık İlçe Başkanı Kazım Sekili, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Katılanların büyük çoğunluğunu Milli Eğitim Müdürlüğü personeli oluştururken, yürüyüşe Adliye personellerinin yanında hakim ve savcılarda katıldı.

Kunduz Ormanları Kamp alanında yapılan kahvaltıdan sonra yangın kulesinden başlayan yürüyüşte Geyik Üretme Çiftliğinde mola verilerek geyikler görüldü.

Milli Eğitim Müdürlüğü´nün geleneksel hale getirmeyi hedeflediği yürüyüş bahar ayı ve sonbahar aylarının başlangıcında yapılacak.

Osmancık İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, “Yürüyüş yapılacak alana yaptıkları lojistik destekten dolayı Osmancık Belediye´sine ve yürüyüşe katılan tüm ekibe teşekkür ediyorum. Gelecek yıllarda bu yürüyüşü geleneksel hale getirerek daha kalabalık olmayı hedefliyoruz” dedi.