Osmancık Esnaf Odası Başkanı Bayram Çalışkan, aynı zamanda oda üyesi olan Osmancık’ın gönüllü turizm elçisi Ramazan Çalışkan’a plaket verdi.

Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Bayram Çalışkan, oda genel kurulunda Ramazan Çalışkan’a yerli ve yabancı bisiklet tutkunlarını Osmancık’ta misafir ederek örnek bir konukseverlik örneği sergileyerek ilçenin isminin dünya çapında duyulmasına sağladığı katkılar nedeniyle plaket takdim etti.

Başkan Çalışkan, oda üyesi Ramazan Çalışkan’ın örnek bir misafirperverlik gösterdiğini belirterek kendisine teşekkür etti.

Kendisi de bisiklet tutkunu olan Ramazan Çalışkan, “bu spora gönül vermiş bisikletle dünya turuna çıkmış bisiklet tutkunlarının geçiş güzergahlarından bir yer olan Osmancık ilçemizde bu güne kadar 25 farklı ülkeden 120 bisiklet tutkununu misafir ettim.

Bende bir bisiklet tutkunu olarak yollarda ne kadar zorluklarla mücadele edildiğini çok iyi biliyorum. Burada ilçemizden geçen misafirlerimize yardımcı olmak ve onları ağırlamak bana mutluluk veriyor. Bugüne kadar evimde misafir ettiğim bisiklet tutkunları ve bu spora gönül vermiş kişiler de söylemleri ile Türk ve özellikle Osmancık halkının ne kadar konuksever olduğunu dile getiriyorlar. Buda bizim içim ayrıca büyük bir onur. Ben elimden geldiğince bu konukseverlik ve misafirperverliği devam ettireceğim inşallah” dedi.

Genel kurulda divan başkanlığı yapan Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç’ta böyle örnek bir konukseverlik gösteren Osmancık’ın genç esnaflarından Ramazan Çalışkan’ı tebrik ederek başarılar diledi.